Ko gero, kiekvienos konditerės garbės reikalas – išieškotas receptas, kaip perprasti klasiką: kapotos sviestinės tešlos lakštus pertepti plikytu kremu. Mūsiškis išsiskiria ypatingai natūraliais ingredientais. P.S. Pasak lietuviškos kulinarijos tyrinėtojų, Smetonos laikais gyvenant Kaune „Napoleono“ nemėgti buvo tiesiog neįmanoma, tad neabejojame, kad ir iš Šakių rajono kilęs signataras Jonas Vailokaitis inteligentiškam pasilepinimui rinkdavosi šį desertą.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1545 kJ/ 371 kcal; riebalų 26,4 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12,4 g), angliavandenių 28,8 g (iš kurių cukrų 7,4 g); baltymų 4,3 g, druskos 0,6 g.
Laikyti sausoje vietoje (0-6C) temperatūroje.