Vanilės bei apelsinų skonio prancūziškos konditerijos klasika. Nedideli saldūs pyragėliai, išorėje tamsiai auksinės spalvos, su traškia plutele, o viduje – netikėtai šviesūs, drėgni ir gausiai korėti. Gerbėjai tikina, kad tai – geriausias saldumynas, nes jo reikia nedaug ir tinka prie bet kokio gėrimo. P.S. Manoma, kad kaneles kepti pradėjo vienuolės.
Vanilės skonio prancūziški pyragaičiai
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 817 kJ/ 194 kcal; riebalų 5,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,5 g), angliavandenių 31,2 g (iš kurių cukrų 25,3 g); baltymų 4,6 g, druskos 0,2 g.
Apelsinų skonio prancūziški pyragaičiai.
100g produkto energinė ir maistinė vertė: 815 kJ/ 193 kcal; riebalų 5,3 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,4 g), angliavandenių 31,8 g (iš kurių cukrų 25,3 g); baltymų 4,5 g, druskos 0,22 g.
Laikymo sąlygos: (+6… 23C) temperatūroje.