Kaune praeitame šimtmetyje veikė garsus restoranas ORBITA. Būtent jo virtuvėje buvo sukurtas tortas, kurį labai pamėgo kauniečiai. Tortas buvo pavadintas restorano vardu ir tapo jo vizitine kortele. Mados kartojasi, tad pastebėję panašias tendencijas šiandienos konditerijoje siūlome Jums išbandyti modernizuotą klasiką. Vietoj tuomet mėgto apelsininio biskvito panaudojome labai drėgną ir gardų ananasinį biskvitą, kuris labai tinka vasaros sezonui. Yra lengvas ir gaivus. Kremas liko tradicinis (kiaušinių trynių su grietinėle paskanintas brendžiu) ir su lengva apelsino nata. Skonį praturtina balto šokolado jogurtinis glaistas. Šiuolaikiškumo suteikia kivių žele labirintas, kuris puošia kiekvieno tokio torto viršų.
100 g produkto energinė ir maistinė vertė: 1607kJ /386kcal, riebalai 25.0g( iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 10.1 g),
angliavandeniai 34.2g (iš jų cukrų 29.5g), baltymai 5.7 g, skaidulinės medžiagos 0.12g, druska 0.17g.
Laikymo sąlygos 0- +6 C. Galiojimo laikas: 5 paros